Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Θεμελιώθηκε το 3ο Γυμνάσιο - 3ο Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας (φωτογραφίες - βίντεο)

Σήμερα θεμελιώθηκε το 3ο Γυμνάσιο - 3ο Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας παρουσία πολλών γονέων, στελεχών του γονεϊκού κινήματος που πρωτοστάτησαν στη διεκδίκηση για την υλοποίηση του, εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής, των Κτιριακών Υποδομών (πρώην ΟΣΚ), και φυσικά του Δήμου και της Μητρόπολης Ν. Ιωνίας - Ν. Φιλαδέλφειας.

Από την αντιπολίτευση, όσοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έκαναν ότι μπορούσαν για να υλοποιηθεί το σχέδιο για το ιδιωτικό γήπεδο Μελισσανίδη, ήταν απόντες. Το ίδιο ισχύει και για το τύπο. Φυσικά σε μια εποχή παρακμής που κυρίαρχο στοιχείο της έχει την απόλυτη πολιτική υποκρισία σε συνδυασμό με την απόλυτη υποταγή στο μεγάλο κεφάλαιο, δε θα μπορούσε να περιμένει κανείς τίποτα διαφορετικό. Φυσικά το σχολείο θα στεγάσει και τα παιδιά γονιών που υποστηρίζουν την αντιπολίτευση, αλλά σήμερα δεν ενώνουν ούτε τα ιδανικά και οι αγώνες, ούτε η παιδεία, ενώνουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα.



Με μια έννοια τη τιμή της αντιπολίτευσης έσωσαν, ο πρώην δήμαρχος Παντελής Γρετζελιάς στη θητεία του οποίου αγοράστηκε από τον ΟΣΚ ο χώρος που είχε δεσμευτεί αρχικά από τη θητεία του Σάββα Σταματιάδη, και ο Χαράλαμπος Μπόβος που νομίζω είναι ο μακροβιότερος δημοτικός σύμβουλος. Όμως και οι δύο δεν είναι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι.

Τα σημειώνουμε όλα αυτά γιατί προ της εποχής κυριαρχίας των επιχειρηματικών συμφερόντων στη πόλη μας, οι υποψήφιοι δε περίμεναν το άτυπο χρίσμα τους, για να δηλώσουν τη πρόθεση τους να κατέλθουν στις εκλογές. Και τέτοια περίοδο πριν τις εκλογές, αρκετοί είχαν ήδη εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον τους. Αλήθεια είναι όμως πως γι΄ αυτό το σχολείο δεν αγωνίστηκαν ούτε ασχολήθηκαν ιδιαίτερα οι απόντες, και μιλάμε με επιείκεια. Εκτός του γεγονότος πως τα επιχειρηματικά συμφέροντα καλόβλεπαν το χώρο για να επεκτείνουν τη παρουσία τους...



















































































Ακολουθούν τα βίντεο:

.
. . . . .

1 σχόλιο:

  1. Έλα ρε, που ήσουνα τόσο καιρό;
    Ενάμιση μήνα διακοπές έκανες;
    Καλά δεν ξαφνιάζομαι, μεταξύ απεργίας και αεργίας οι διακοπές είναι απαραίτητες.
    keep it up...

    Μακαρόνια με ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή