Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Δουλεύουν τον κόσμο της ΑΕΚ ψιλό γαζί…


Συμφωνία Μελισσανίδη-Νοτιά για Σπάτα




Συμφωνία Μελισσανίδη-Νοτιά για Σπάτα

Συμφωνία για αγορά των εγκαταστάσεων στα Σπάτα υπήρξε ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Νίκο Νοτιά, με τον... τίγρη να δίνει 10.000.000 ευρώ.

Ένα από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ από την στιγμή που ανέλαβε την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν το να φτιάξει όσο γίνεται καλύτερο και το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Για να το έκανε αυτό όμως έπρεπε να το αγόραζε, καθώς ουσιαστικά ανήκε στον Νίκο Νοτιά. Αυτό σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα», θα γίνει σύντομα καθώς υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες με τον... τίγρη να καλείται να βγάλει από την τσέπη του 10.000.000 ευρώ, μιας και τόσο ήταν το σχετικό κόστος.

Αξίζει να αναφερθεί πως το χρέος της ΑΕΚ προς τον Νοτιά έφτανε τα 8.000.000 οπότε ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ένωσης βγαίνει και κερδισμένος, ενώ όσον αφορά τα Σπάτα, το κόστος θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια καθώς στα άμεσα σχέδια είναι να γίνει ένα ακόμη γήπεδο για την πρώτη ομάδα, ένα για την προπόνηση των τερματοφυλάκων, αλλά και κατασκευή ξενώνων για τα παιδιά των Ακαδημιών όπου και είναι ξεκάθαρο πως θα δοθεί βάση.

gazzetta.gr




Δωρεά Μελισσανίδη στην ΑΕΚ το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης αγόρασε το ακίνητο και το παραχωρεί στον σύλλογο


ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
16:16
04/07/2018
Δωρεά Μελισσανίδη στην ΑΕΚ το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα


Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ιστορία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα gazzetta.gr, o Δημήτρης Μελισσανίδης αγόρασε το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

Το ακίνητο αναμενόταν να βγει σε πλειστηριασμό σήμερα, 4 Ιουλίου, λόγω χρεών της ιδιοκτήτριας εταιρίας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φυσικά συμμετείχε στη διαδικασία και κατάφερε να ολοκληρώσει την αγορά του προπονητικού κέντρου, το οποίο κάνει δωρεά στην Ένωση, ώστε να ανήκει εξ ολοκλήρου σε αυτήν.

Όσον αφορά το τελικό ποσό που χρειάστηκε για την αγορά των εγκαταστάσεων, αυτό εκτιμάται γύρω στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή η εξέλιξη είναι φυσικά πολύ σημαντική για τον σύλλογο, στον οποίο πλέον ανήκει στο 100% ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο, όπου τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις προκειμένου οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να προπονούνται υπό τις καλύτερες συνθήκες.

Σημειώνεται ότι εκτός από την αγορά του προπονητικού κέντρου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα προχωρήσει σε περαιτέρω βελτίωση των εγκαταστάσεων καθώς και στην εξάπλωσή τους, δημιουργώντας έτσι μια μικρή «κιτρινόμαυρη» πολιτεία. Κι αυτό γιατί μαζί αποκτήθηκαν από τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης και επιπλέον 70 στρέμματα γης, όπου προβλέπεται να κατασκευαστούν νέα γήπεδα και ξενώνες.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε σε απόλυτο βαθμό και από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr


5 σχόλια:

  1. Σε ποια "Ένωση" κάνει δωρεά ο Μελισσανίδης (ή μήπως η "ΚΤΗΤΩΡ Α.Ε."); Στην "Ένωση Φίλων ΑΕΚ", που αγοράζει μετοχές της ΑΕΚ-ΠΑΕ, με λεφτά από ποσοστά των καρτών διαρκείας, τα τελευταία πέντε χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε γλεντάει ο Τίγρης ξεφτίλα γαύρε και μέσα και έξω από το γήπεδο. Συνέχισε το κλάμα και κοίτα να το συνηθίσεις.

      Διαγραφή
  2. Κλάψτε γαυράκια κι άλλο. Δεν ξέρετε πόσο το διασκεδάζουμε. Σας γλεντάει ο Τίγρης μέρα νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Ναι! Να φανταστείς απ' τη... χαρά του ούτε στα Posidoneia δεν πήγε φέτος ο μεγάλος εφοπλισταράς.

      Διαγραφή
    2. Κι εσένα ρε γελοίε γαύρε τι σε νοιάζει; Ανταγωνιστή στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις τον έχεις άφραγκε;

      Διαγραφή