Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Δράση ενημέρωσης για το ρόλο του Επισκέπτη Υγείας στην Κοινότητα και τη λειτουργία της 2ης Τ.ΟΜ.Υ. Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δράση ενημέρωσης για το ρόλο του Επισκέπτη Υγείας στην Κοινότητα και τη λειτουργία της 2ης Τ.ΟΜ.Υ. Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας

Εν όψει της Ημέρας του Επισκέπτη Υγείας στις 17 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα, σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί διήμερη δράση στην πλατεία Πατριάρχου στη Ν. Φιλαδέλφεια, την Κυριακή 16/9 από τις 11:00 έως και 21:00 και την Δευτέρα 17/9 από τις 9:00 έως 14:00.

Θα παρευρίσκονται οι επισκέπτριες υγείας και το λοιπό προσωπικό της 2ης Τ.ΟΜ.Υ. Ν.Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για τη δυναμικότητα της νέας αυτής δομής του Υπουργείου Υγείας και για τις υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν στους κατοίκους της περιοχής.


Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση του κοινού για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που αποσκοπεί στην αποτελεσματική πρόληψη των νοσημάτων στον πληθυσμό ευθύνης και στην προαγωγή της υγείας για την βελτίωση του επιπέδου υγείας της περιοχής, καθώς και στην συμβολή του Επισκέπτη Υγείας στην κοινότητα.


Η παρουσία όλων σας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου