Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Διαμαντή Σεϊτανίδη, πουτ δε κοτ γκόλντεν ντάουν σλόουλι…





Ο… γενικός εισαγγελέας του δήμου μας Διαμαντής Σεϊτανίδης, εξετέθη ανεπανόρθωτα με ένα βαρύ δημοσιογραφικό και πολιτικό ατόπημα, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο κανάλι «Κόντρα». Παίζοντας το 1-2 με το Λιάτσο αβαντάρισαν τη Χρυσή Αυγή παρουσιάζοντας την με διψήφια ποσοστά!!! Για να το τεκμηριώσουν, το έριξαν στις δημοσκοπήσεις που "αλλοιώνουν" οι δημοσκόποι και αποκρύβουν τη πραγματικότητα. Ο Σεϊτανίδης προχώρησε ακόμη περισσότερο προτείνοντας τη προβολή των θέσεων της Χ.Α., υπό το πρόσχημα ότι ο αποκλεισμός, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, τη θρέφει. Μόνο που ξέχασε να πει, πως αυτό δεν είναι δική του ιδέα αλλά χρόνιο αίτημα της. Αναμενόμενα, το βίντεο ανέβηκε στο γιουτιουμπ και από εκεί με πανηγυρισμούς στη σελίδα των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα.

Εντοπίσαμε το γεγονός και το αναδείξαμε ως οφείλαμε. Στη συνέχεια ο politisfx.gr έκρινε σκόπιμο να το αναδημοσιεύσει.


Ο δημοσιογράφος Σεϊτανίδης, αντί να απολογηθεί, όπως έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε παρακάτω, 4 μέρες μετά ακόμη πανικόβλητος, κατέφυγε σε κωμικές προσωπικές επιθέσεις με παιδιάστικα ψεύδη και συκοφαντίες!

Δε θα του κάνω τη χάρη να ασχοληθώ με όσα αήθη μου απέδωσε, για να στρέψει αλλού τη προσοχή, και να αποδράσει από την εξαιρετικά δυσμενή θέση στην οποία έχει περιέλθει με τις τοποθετήσεις του. Εξόχως πολιτικό είναι το ζήτημα και στο πολιτικό πεδίο θα παραμείνω.

Αν λοιπόν έχει τη γνώμη πως τον αδίκησαν, τότε ας απευθυνθεί σε εκείνους που εμφάνισαν πρώτοι το σκετσάκι για διψήφια νούμερα της Χ.Α. κι ας κάνει προσωπική επίθεση στο φύρερ της. Ο Κουκούτσης έχει πει πολλά τέτοιου χαραχτήρα πριν αποχωρήσει από εκεί.

Το απόσπασμα της εκπομπής, κυκλοφορεί ελεύθερα πριν από το σάιτ της Χ.Α. στο γιου τιουμπ από όπου όλοι μπορούν να το δουν και να το πάρουν.

Εφόσον ο Σεϊτανίδης δεν είχε πρόθεση να αβαντάρει τη Χ.Α. οφείλει να τους καταγγείλει, γιατί διαστρέβλωσαν όπως ισχυρίζεται όσα είπε, αντί να τα βάζει με εκείνους που απλώς επεσήμαναν το χονδροειδέστατο πολιτικό και δημοσιογραφικό ατόπημα.

Ας απαντήσει λοιπόν έστω και τώρα. Βλέπει διψήφια ποσοστά για τη Χ.Α.; Κι αν ναι, ας μας πει, που τα βλέπει! Ας πει κι αυτός κι ο Λιάτσος ποιοι τους δίνουν τέτοιες πληροφορίες. Το τα βλέπουν δημοσκοπικά είναι μπούρδες. Τι θα πει δημοσκοπικά; Αν αποδέχεσαι πως η δημοσκόπηση αποτυπώνει τη πραγματικότητα τη συγκεκριμένη στιγμή, σημαίνει πως αποδέχεσαι και τα νούμερα που δημοσιοποιούνται. Αλλιώς ας καταγγείλουν τους δημοσκόπους ότι αλλοιώνουν τη πραγματικότητα. Κι όταν αναφέρονται σε δημοσκοπήσεις, ας ενημερώνουν όσους τους παρακολουθούν, πως τα νούμερα που αναφέρουν δεν αποτυπώνουν την αλήθεια.

Υπάρχει όμως περίπτωση να μη θες να αβαντάρεις, και δημοσιολογόντας να προσμετράς συλλήβδην όσους αρνούνται να συμμετέχουν στις δημοσκοπήσεις σε ψηφοφόρους της Χ.Α.; Με αυτό το τέχνασμα αβίαστα προκύπτει όχι μόνο διψήφιο ποσοστό, αλλά ίσως και αυτοδυναμία…

Καθόλου δε με ενδιαφέρει ούτε μου κάνει εντύπωση, να δηλώνει ή και να είναι ο Λιάτσος ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως αυτό να δίνει και μια ας πούμε «αγαθή» εξήγηση, γιατί «μαθαίνει» πως τα ποσοστά της Χ.Α. είναι διψήφια. Όσο πιο πολλούς ψήφους πάρει, τόσο λιγότερες ψήφοι θα πάνε στη συγγένισσα Ν.Δ. Ο Σεϊτανίδης όμως που είναι φαρμακωμένος από τη Ν.Δ. που πολιτικά τον ανέθρεψε, συμφωνεί και προσαυξάνει. Τα περί δημοσκοπήσεων είναι παραμύθια για μικρά παιδιά.

Έχει πλάκα επίσης το σημείο που εναγώνια ζητά σανίδα σωτηρίας, απευθυνόμενος σε συριζαίους της «Δύναμης Πολιτών» που δυο χρόνια τώρα λυσσαλέα τους επιτίθεται, με την ελπίδα της πολιτικής προστασίας. Σκούζει με τον τρόπο του, βοήθεια ο κυκλώνας «Ζορμπάς» με μαστιγώνει, σώστε με, ένα σωσίβιο… Πάλι καλά που δε πρόσθεσε πως είναι αγωνιστής της ζωής, οικογενειάρχης και μορφωμένος…

Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι ακόμη που ζητήθηκε. Ποτέ δεν είπα πως αβαντάρει αποκλειστικά τη Χ.Α. Μίλησα μόνο για το συγκεκριμένο βίντεο, αλλιώς έχω διαπιστώσει κατά περιόδους να αβαντάρει την Ευτυχία Γαϊτανά, τον Άρη Βασιλόπουλο, τις παρατάξεις τους, παλιότερα τη Ν.Δ., στη συνέχεια το ΣΥΡΙΖΑ  κλπ.

Προς θεού λοιπόν μη παρεξηγηθώ, είμαι πλήρως πεισμένος πως με δικά του κριτήρια, είναι ικανός να κάνει το ανάλογο με οποιονδήποτε, οτιδήποτε κι αν πρεσβεύει…

Τέλος θέλω να μάθω. Ο ΣΕΔΕΑ και η ESOMAR θα πάρουν θέση για όσα απέδωσαν σε αλλοιωμένες δημοσκοπήσεις οι δυο δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ; Πως δηλαδή οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι αλλοιωμένες και συνεπώς αναξιόπιστες και παραπλανητικές! Κι αν είναι έτσι τα ποσοστά του νεοφασιστικού μορφώματος σε ποιους τα προσθέτουν;

Η ΕΣΗΕΑ επίσης θα τοποθετηθεί σχετικά, ή θα μεγεθύνει κι άλλο την ανυποληψία στην οποία έχε περιπέσει;




Για να διαβάσετε την αρχική μας ανάρτηση πατήστε εδώ





Ακολουθεί η ανάρτηση του Διαμαντή Σεϊτανίδη στην ιστοσελίδα του:


Στον εκφασισμό του δημόσιου διαλόγου επενδύουν οι υποτακτικοί του δημάρχου στο διαδίκτυο

Δημοσιεύτηκε στις 01/10/2018 στην κατηγορία Σχόλια  |  10 σχόλια
του Διαμαντή Σεϊτανίδη
Σε επικίνδυνα πεδία της συνεχούς λασποβροχής κινδυνεύει να διολισθήσει η τοπική δημοτική ζωή, με δυο ιστότοπους που γράφουν κατ' εντολήν του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, να αναρτούν τη μια μετά την άλλη τις λασποαναρτήσεις.

Το νέο εφεύρημα είναι ότι, λέει, εγώ αβαντάρω τη χρυσή αυγή. Τα λένε αυτά δυο ιστότοποι, που αρνούνται τα ελεύθερα σχόλια και αναρτούν μόνο τα ελάχιστα που συμφωνούν μαζί τους. Που μπλοκάρουν λογαριασμούς στο facebook με μόνο κριτήριο ότι αυτοί οι λογαριασμοί φέρνουν αντιρρήσεις στη μία και μοναδική γνώμη, αυτή του αφεντικού τους. Και τα λένε για μένα, που όλη η πόλη ξέρει ότι «Η Αλήθεια» είναι το μόνο δημοσιογραφικό μετερίζι της πόλης που έχει πλήρη ελευθερία σχολίωναντιπαραθέσεις με διαλόγους μεταξύ πολιτών κάτω από τις αναρτήσεις μας, ακόμα και υβριστικά σχόλια σε βάρος μου. Κι αυτοί, οι οπαδοί της μιας και μοναδικής αλήθειας του πατερούλη Άρη, κατηγορούν εμένα για αβαντάζ στη χρυσή αυγή. Η επιστήμη, σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Τον ένα από τους ιστότοπους διαχειρίζεται ένα ψυχικά ασταθές άτομο, με σοβαρά προβλήματα κοινωνικοποίησης ως αποτέλεσμα της απόρριψής του από το προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό του περιβάλλον, επί δεκαετίες. Πριν από τρία χρόνια μου ζητούσε φορτικά να κάνει εκπομπές στην “Αλήθεια” κι έκανε μερικές, χωρίς καμία επιτυχία. Σήμερα αναζητεί λυσσαλέα τρόπους να με λασπώσει. Όση λύσσα κι αν έχει, όσο μένος εναντίον μου -ανεξήγητο για μένα- του λεω ότι κατανοώ τα αδιέξοδά του και συμμερίζομαι την απόγνωσή του και την ψυχική του αστάθεια.

Ο άλλος είναι όργανο. Κάνει ό,τι του πει το αφεντικό του. Στον ιστότοπό του, δεν υπάρχει ούτε μισή λέξη κριτικής απέναντι στη δημοτική Αρχή και τον Άρη Βασιλόπουλο. Είναι ένας δουλικός ιστότοπος, που αντηχεί «his Master's voice». Ως εκεί μπορεί, ως εκεί πράττει. Κι έτσι κρίνεται: ως το αμελέτητο υποπόδιο του δημάρχου.

Δείτε, τώρα, πώς δυο ανεπαρκείς να συνδράμουν θετικά το δημόσιο διάλογο, από τη λύσσα και τη δουλικότητά τους και μόνο, αναπαράγουν άθελά τους τις επιλογές των χρυσαυγιτών. Προσέξτε: Πήραν από το σάιτ της χρυσής αυγής το απόσπασμα της εκπομπής του Αιμίλιου Λιάτσου στην οποία μετείχα. Μιλάμε για  ένα μικρό απόσπασμα. Οι χρυσαυγίτες, βέβαια, ΕΚΟΨΑΝ το κύριο μέρος της τοποθέτησής μου που επικεντρωνόταν στο πώς θα βρεθούν τρόποι, ώστε οι πάντες να συνειδητοποιήσουν την κενότητα των χρυσαυγιτών και την πολιτική και ιδεολογική τους χρεοκοπία. Να ξαναγυρίσουν στα παλιά τους ποσοστά, από 0,2% ως 0,3%

Κι οι ντόπιοι καφενόβιοι, ασυλλόγιστα πήραν το κομμάτι που επέλεξε να αναρτήσει η χρυσή αυγή και μόνο αυτό, χωρίς να συμπεριλάβουν την εκ μέρους μου τεκμηρίωση για τους τρόπους που πρέπει να βρούμε προκειμένου να αποκαλύψουμε το πραγματικό τους ποιόν, και δημοσίευσαν ΜΟΝΟ το μικρό κομμμάτι που βρήκαν, κι όπου έλεγα το προφανές: Ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει το δημοκρατικό τόξο τους χρυσαυγίτες, δεν τους συρρικνώνει δημοσκοπικά (σχολιάζαμε δημοσκοπήσεις) αλλά ίσως τους ενδυναμώνει.

Οι ντόπιοι καφενόβιοι, μάλιστα, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν το αφεντικό τους, δεν δίστασαν να λασπώσουν μαζί με μένα ως “αβανταδόρο” της χρυσής αυγής και τον οικοδεσπότη της εκπομπής Αιμίλιο Λιάτσο, ο οποίος δεν κρύβει καθόλου -κάθε άλλο μάλιστα- την ολόψυχη υποστήριξή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Αναρωτιέμαι τι λένε για αυτά τα δημοσιεύματα των καφενόβιων τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονται στη Δύναμη Πολιτών: Ο Γ. Ανεμογιάννης, η Ν. Πολίτου, ο νεοεισελθών Λ. Κουρεμένος, κι οι άλλοι... Τι λέτε, λοιπόν, κυρία και κύριοι; Είναι αβανταδόρος της χρυσής αυγής ο Αιμίλιος Λιάτσος, όπως ισχυρίζεται το μέλος της Δύναμης Πολιτών που διαχειρίζεται τον ιστότοπο- όργανο του δημάρχου;

Να σημειώσω επίσης ότι μεταξύ των συνομιλητών μου ήταν και ο γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος εξέλιξε το διάλογο με την δική του τοποθέτηση σε ήπιους τόνους και χωρίς την παραμικρή ένδειξη ότι υπήρξε καθ' οιονδήποτε τρόπο "αβαντάζ" της χρυσής αυγής. Μόνο οι ντόπιοι καφενόβιοι το είδαν αυτό. Παιδιά, το πολύ κατρούτσο, βλάπτει...

Γιατί κάνουν όλες αυτές τις αστειότητες οι ντόπιοι καφενόβιοιΕίναι απλό! Για να δικαιολογήσουν τη νέα εκτόξευση λάσπης.

Ας τα έχουν αυτά υπόψη τους οι πολίτες. Καταρρέουν, και ξερνούν χολή και λάσπη, με εμπνευστή κι ενορχηστρωτή τον ίδιο τον δήμαρχο, Άρη Βασιλόπουλο. Ένα νεύμα του θα ήταν αρκετό για να πάψουν οι λασπολόγοι να εμέσσουν. Αλλά όμοιος ομοίω, αεί πελάζει.

Τώρα, ας απαντήσουμε στο ερώτημα: Αβαντάρω τη χρυσή αυγή; Το παρακάτω στοιχείο, είναι ενδεικτικό για όποιον πραγματικά θέλει να δώσει μια απάντηση. Ορίστε, λοιπόν:


15 σχόλια:

  1. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κανενός είδους σχέση με το συγκεκριμένο άτομο από την στιγμή που κατάλαβε πως πρόκειται για αριβίστα που θα την πούλαγε ανά πάσαν στιγμη. Έχει κάνει πολλές προσπάθειες με μεσάζοντες για να επανακάμψει τελευταια που βλέπει πως σύντομα θα γίνει κυβέρνηση αλλά δεν τον θέλουμε ούτε ζωγραφιστό. Ας πάει στον συριζα που ταιριάζει καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά!
      Τι να τον κάνετε τον Σεϊτανίδη στη ΝΔ όταν έχετε εκείνον τον βράχο ηθικής που λέγεται Χάρης Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος!

      Διαγραφή
    2. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ2 Οκτωβρίου 2018 στις 7:59 μ.μ.

      Προχωράμε για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
      Οι άνθρωποι του ανεξάρτητου Συνδυασμού Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Καλημέρα Όμορφη Πόλη» εκφράζουν και με την παρούσα την αμέριστη συμπαράσταση, εμπιστοσύνη και πίστη στον ιδρυτή και εμπνευστή του Χάρη Τομπούλογλου.
      Στον Χάρη που ποτέ δεν συμβιβάστηκε, δεν έσκυψε το κεφάλι, δεν χαρίστηκε και δεν εξυπηρέτησε συμφέροντα. Η ειλικρίνεια, το σθένος, η τόλμη έκφρασης λόγου και αντιπαράθεσής του με ισχυρά συμφέροντα, ενοχλούσε και ενοχλεί πολλούς. Για το λόγο αυτό, όπως όλοι γνωρίζουμε, δέχθηκε τόσες κακοήθεις επιθέσεις, έγιναν τόσες προσπάθειες σπίλωσής του και απόπειρες φίμωσής του. Όμως αυτά δεν ήταν ικανά να κάμψουν την ικανότητα και θέλησή του να προσφέρει στους πολίτες, στον τόπο που γεννήθηκε και αγαπάει.
      Και τώρα που μια ολόκληρη πόλη στηρίζει τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Χάρη Τομπούλογλου και είναι ορατή, είναι βέβαιη για όλους, φίλους και μη, η εκλογική νίκη του, στήθηκε μία ακόμη σκευωρία σε βάρος του με μοναδικό σκοπό την αποδυνάμωσή του και τον «εξαναγκασμό» του σε υποχώρηση.
      Εμείς τα μέλη του Συνδυασμού τον πιστέψαμε και τον πιστεύουμε.
      Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα αναφανεί η αλήθεια.
      Αυτός ο ατόφιος και χαρισματικός άνθρωπος, ο αγωνιστής για την ανθρωπιά με τον ακέραιο χαρακτήρα, θα συνεχίσει τον αγώνα του και δεν θα σκύψει το κεφάλι όση λάσπη και αν δεχθεί.
      Όσοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν θεωρώντας ότι αποδυναμώθηκε ο Χάρης και ο Συνδυασμός μας, πλανώνται πλάνην οικτρά.
      Τα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν προεξοφλώντας τις εξελίξεις και εκδίδοντας ετυμηγορίες, σαν να γνώριζαν και είχαν ήδη έτοιμα τα κείμενα λοιδορίας και λασπολογίας, θα απαντηθούν από τον κόσμο αυτού του τόπου όταν έρθει η στιγμή.
      Χάρη, ήσουν και είσαι ο άνθρωπος της γειτονιάς, ο άνθρωπος που πιστεύει τους ανθρώπους. Αυτό εκμεταλλεύθηκαν και αυτό πληρώνεις σήμερα. Όμως και πάλι όρθιος εσύ θα οδηγήσεις σε νίκη τον κόσμο που σε πιστεύει.

      Ο γραμματέας της Παράταξης

      Αντωνόπουλος Λευτέρης

      Ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
      Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
      Κοπελούσος Χρήστος

      Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
      Γεωργαμλής Λύσσανδρος
      Γραμμένος Σπύρος
      Κοσκολέτος Σωτήρης
      Τομπούλογλου Γιάννης

      Διαγραφή
    3. Κοσκολέτος και Γραμμένος είναι τώρα με τον καράφλα. Κόκος Κοπελούζος με Μυτηκώστα. Λευτεράκης και φυσικα Γιαννάκης με τον χοντρό. Τους μοιράζει ο νονός σε διαμερίσματα.

      Διαγραφή
    4. πέστα μεγάλε@
      Αλήθεια πιστεύεις πως ο Χάρης είναι πιο λαμόγιο απˊ τον άλλον επειδή του την έστησαν;

      Διαγραφή
  2. Ώστε αυτός είναι; Κατάλαβα.
    Ακόμη περιμένω να δω την διαφήμιση που πλήρωσα για την εφημερίδα που θα έβγαινε αλλά ποτέ δεν εκδόθηκε. Μεγάλη υπόθεση οι φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ηλεία θα σας ευγνωμονεί για πάντα αν κρατήσετε κοντά σας την μεγαλύτερη ανακατώστρα και κουτσομπόλα που γνώρισε ποτέ. Με το ζόρι να παριστάνει τον ντόπιο ενώ ξέρουμε πως έχει μόνο.μια καταγωγή από δω και τίποτε άλλο. Μην ξεχαστείτε μόνο και του εμπιστευτείτε μυστικό την πατήσατε.

      Διαγραφή
    2. Α ξέχασα δεν βγάζουμε τα χέρια μας απο τσέπες με λεφτά ή τα βάζουμε αμέσως στις τσέπες άμα τη εμφανισει..

      Διαγραφή
  3. Σσσσσσσσσσος! Μην θορυβείτε. Pro Europa 50% με γνωστό φοροφυγά" απατεώνα.Ο Χάρης είναι αρσακειάδα μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μίλησε για το κόμμα που τον έκανε άνθρωπο και χωρίς την βοήθεια των ανθρώπων του θα ήταν λούστρος για ν αζήσει με τρόπο που δεν έχουν μιλήσει ούτε οι εχθροί μας! Αυτό δεν το έκανε ποτέ κανείς ούτε ο Χάρης που έπεσε θύμα σκευωριών. Να μείνει στα τσακίδια που πήγε και ξεβρώμισε ο τόπος. Ουστ από δω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δώστε τόπο στην οργή. Πρόκειται για έναν δυστυχισμένο που ξεσπάει κακώς βέβαια πάνω σε άλλους τις δυσκολίες και τα στραπάτσα που τον έχουν τσακίσει. Πάντα έχανε λίγο στο μυαλό και έχυνε την καρδάρα σε κρίσιμες στιγμές μένοντας μόνιμα ταπί. Παραβλέψτε την απερισκεψία που τον χαρακτηρίζει είναι μέρος του χαρακτήρα του. Αν μη τι άλλο λυπηθείτε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε (Ανώνυμος4 Οκτωβρίου 2018 - 11:05 μ.μ.) μήπως είσαι κρυφοφασίστας;
      Κάνεις ψυχογραφήματα και κατηγορείς κάποιον επειδή έμεινε ταπί;
      Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την πολιτική;
      Πολιτικά να τον σκίσουμε. Συμφωνώ!
      Απεριόριστη κριτική για τις πολιτικές θέσεις του, ΝΑΙ!
      Αλλά τα υπόλοιπα που λες δεν σε τιμούν.

      Διαγραφή
    2. Εμετικο σχολιο που δεν εχει να ζηλεψει κατι απο τζημερους και νεοναζηδες. Απο ποτε η φτωχια ειναι θεμα πολιτικης κριτικης για καποιον?

      Διαγραφή
    3. Ανωνυμος 11.20 12.06@
      Ρε φίλε μήπως χάνεις λάδια; που είδες να τον κατηγορώ γιατί είναι φτωχός; Ταπί μπορεί να μείνεις από οτιδήποτε, ταπί από μυαλο φαίνεται να έχεις μείνει και συ που δεν επιτίθεσαι για τους λόγους που επικαλείσαι στον φασίστα αλλά σε μένα που σχολιάζω. Σιχτίρ βλακόμετρο στην καλή περίπτωση που απλά χάνεις λαδια

      Διαγραφή
  6. @Ανώνυμος7 Οκτωβρίου 2018 - 12:13 μ.μ.
    Nα χαρώ εγώ πολιτική κριτική και τεκμηριωμένες θέσεις!!! Τα "σιχτίρ βλακόμετρο" στους φίλους σου γελοίο κρυφοχρυσάβγουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή