Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Παραιτήθηκε και ο Λάκης Γαβριηλίδης



Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σήμερα παραιτήθηκε ένας ακόμη δημοτικός σύμβουλος της "Δύναμης Πολιτών", ο Λάκης Γαβριηλίδης. 

Είχε να εμφανιστεί σε δημοτικό συμβούλιο από τον Ιούλη. Δεν παρέστη ούτε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ούτε στο έκτακτο που προηγήθηκε για τις δημαιρεσίες μετά τη παραίτηση του πρώην πλέον προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργου Πάνου. Κάνουμε την αναφορά στο χρονικό διάστημα που απείχε από τις συνεδριάσεις του δ.σ. γιατί πρόσφατα επιχειρήθηκε από συγκεκριμένη ιστοσελίδα φημολογούμενου υποψήφιου δημάρχου της δεξιάς - ακροδεξιάς, να συκοφαντηθεί, παρουσιάζοντας τον ως πικραμένο γιατί δεν έγινε τελικά πρόεδρος του σώματος. Η αλήθεια είναι πως με επιμονή αρνήθηκε τη θέση, παρότι δέχτηκε φορτικές πιέσεις για να δεχτεί, και ο προβληματισμός του για το τι θα κάνει, προϋπήρχε. Τελικά σήμερα αποφάσισε να κάνει το βήμα της εξόδου.



Η αναστάτωση και τα ρήγματα στη πλειοψηφία, πλέον, παίρνουν  όλο και μεγαλύτερη έκταση, ενώ αποχτούν διάρκεια. Είναι σαφές πως η κατάσταση στη "Δύναμη Πολιτών", ποτέ στην ιστορία της δεν ήταν χειρότερη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου