Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Τώρα, ώρα Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα...

.
Αντιγράφουμε παρακάτω ως έχει, από ανάρτηση στο φέισμπουκ του Ιωάννη Ντόγατζη, για ένα επεισόδιο με το πρόεδρο των μικρασιατών της πόλης μας, στη διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της 28 Οκτώβρη 1940.
Ο πρόεδρος των  μικρασιατών είναι γνωστό πως μετά τη βαριά καταδίκη για σειρά αδικημάτων από το κακουργιοδικείο, ως συνεργός του Χ. Τομπούλογλου, αναμένει τη σε δεύτερο βαθμό δίκη τους. 

Παράλληλα ανήκει στη 5μελη οργανωτική επιτροπή του «ανεξάρτητου» συνδυασμού «Τώρα, ώρα Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα», με επικεφαλής το γενικό γραμματέα των μικρασιατών Χρήστο Κοπελούσο. Στη παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού ήταν η μισή Ν.Δ. Παρών ήταν και ο Κώστας Νεστορίδης που προφανέστατα χωρίς το οκ από το κέντρο… που τα τελευταία χρόνια έχει αναστατώσει τη ζωή στη πόλη μέχρι να τη καταστρέψει εντελώς, δε θα έσκαγε μύτη.

Υποτίθεται πως Τριανταφύλλου και Κοπελούσος βρίσκονται σε κόντρα με το Χ. Τομπούλογλου του οποίου ο αδερφός, Γιάννης, είναι στον ίδιο σύλλογο υπεύθυνος εκδηλώσεων…



Ακολουθεί η ανάρτηση του Ιωάννη Ντόγατζη στο φέισμπουκ με τις φωτογραφίες που τη συνοδεύουν:


Ioannis Ntogantzis

Η άνανδρη φραστική επίθεση που δεχτήκαμε σαν ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΟΧΕΙΤΩΝ από τον πρόεδρο του συνδέσμου Μικρασιατών νέας φιλαδελφειας και την ομάδα του (παρουσία μικρών παιδιών) που κορυφώθηκε με ύβρεις και απειλές προς το πρόσωπο μου. Την ημέρα του ηρωικού ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 για να εισπράξει ένα ακόμα ΟΧΙ και από μας!!! προφανως η παρουσία του συλλλογου μας μετά από χρόνια σε παρέλαση κάποιους τους ενόχλησε!!!Ακόμα περιμένουμε κάποιος υπευθηνος να ζητήσει συγγνώμη!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου