Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

O Δήμος ΝΦ-ΝΧ απαντά σε συκοφαντικό δημοσίευμα για τον 3ο κύκλο φιλοσοφικών διαλέξεων




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση σε συκοφαντικό δημοσίευμα για τον 3ο κύκλο φιλοσοφικών διαλέξεων του Δήμου

Ο γνωστός υβριστής και συκοφάντης της πόλης με δημοσιογραφικό μανδύα, έκανε μία ακόμη αήθη, ολωσδιόλου ψευδή και παραπλανητική δημοσίευση για τον τρίτο κύκλο φιλοσοφικών διαλέξεων που θα διοργανώσει ο Δήμος μας.

Σε απάντηση όσων ψευδώς αναφέρονται, ενημερώνουμε ότι:

α. H κυρία Κεχρολόγου τυγχάνει σημαντικής αναγνώρισης από την φιλοσοφική και ακαδημαϊκή κοινότητα και έγινε κουμπάρα του Δημάρχου μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου των φιλοσοφικών σεμιναρίων. Απαγορεύεται;

β. Η κυρία Κεχρολόγου, όπως και όλοι οι εξέχοντες πανεπιστημιακοί που έχουν συμμετάσχει, δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ ως αμοιβή για τη συμμετοχή τους, η οποία ήταν και παραμένει εθελοντική.

γ. Οι κύκλοι φιλοσοφίας, ένα γεγονός πρωτοποριακό και καινοτόμο για το Δήμο μας, όχι μόνο στηρίχτηκε από τη φιλοσοφική κοινότητα, αλλά και αγκαλιάστηκε από την παρουσία πλήθους κόσμου.

δ. Τα έξοδα αφορούν αποκλειστικά δαπάνες εκτυπώσεων, προβολής και μετακινήσεων, όπως άλλωστε ψηφίστηκαν και στο Δημοτικό συμβούλιο.


ε. Ο ίδιος ο συντάκτης του συκοφαντικού κειμένου μάλιστα, έλαβε το 2017,  300 ευρώ διαφήμιση (!!!), προκειμένου να αναρτήσει ένα banner  για κάποιες μέρες στην ιστοσελίδα του στα πλαίσια της διαφημιστικής προβολής των διαλέξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου