Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

"η ανέμη": Ένας νέος σύλλογος ιδρύθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα



 Ένας νέος σύλλογος ιδρύθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα!

 Η πρώτη μας δράση είναι κοινωνική. Στις 24 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας θα πραγματοποιηθεί μια ομιλία με ομιλητή το ψυχίατρο Δημήτριο Σούρα με θέμα «Bullying και Εθισμός στο Διαδίκτυο». Η μάστιγα αυτή που επικρατεί στις μέρες μας πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Ο Σύλλογος της ανέμης βάζει ένα λιθαράκι προκειμένου να προσφέρει με το δικό του τρόπο κάτι θετικό στη ΚΟΙΝΩΝΙΑ και στον ΑΝΘΡΩΠΟ.

Σας προσκαλούμε και σας προκαλούμε να έρθετε κοντά μας...


Γνωριμία με το νέο σύλλογο. Ο σύλλογος «η ανέμη» ιδρύθηκε από μια ομάδα εκλεκτών φίλων που χαρακτηρίζονται από την ανάγκη της δημιουργίας. Είμαστε μια παρέα που σκεφτόμαστε τον Πολιτισμό και τον Άνθρωπο. Κάθε μέρα η παρέα μας ολοένα και μεγαλώνει.
Στις 4/7/2018 πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εκλογές του Συλλόγου, προκειμένου να συσταθεί το Διοικητικό Συμβούλιο και η Εξελεγκτική Επιτροπή και να πραγματοποιηθούν οι σκοποί και οι δράσεις του Συλλόγου αυτού.

Σκοποί του Σωματείου (Συλλόγου) περιληπτικά είναι: 1. Η δραστηριοποίηση των μελών του Συλλόγου μας σε δράσεις με σκοπό ΨΥΧΩΦΕΛΗ (ηθική ικανοποίηση της προσφοράς στον εαυτό του, στο συνάνθρωπο και το περιβάλλον) και ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ καθώς στόχος αυτών θα είναι η ΑΝΆΔΕΙΞΗ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ και ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ της μνήμης, της ιστορίας, της πολιτιστικής μας κληρονομιάς σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. 2. Η προσέλκυση και συμμετοχή των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και κατοίκων άλλων δήμων, σε δημιουργικές δράσεις κατά τον ελεύθερο χρόνο τους. 3. Η καλλιέργεια πνεύματος, κοινωνικής αλληλεγγύης, συνεργασίας, αλληλοσεβασμού, ισοτιμίας και σύσφιξη των σχέσεων των μελών του Συλλόγου αλλά και με φορείς, ομάδες και άλλους Συλλόγους ομοειδών στόχων, απαλλαγμένης από κομματισμό, εμπάθεια, ιδιοτέλεια και γενικότερα όποιας συμπεριφοράς ή δράσης ικανής να οδηγήσει το σύλλογο σε διασυρμό, συρρίκνωση ή διάλυση.
Είναι ανοικτός σε κάθε άτομο που τον γεμίζουν οι σκοποί του Συλλόγου μας «η ανέμη».
Για τους σκοπούς αυτούς, ιδρύσαμε ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, ώστε να δώσουμε κι εμείς με το δικό μας τρόπο, μια διέξοδο τόσο σε νέους όσο και σε μεγαλύτερους συνανθρώπους μας.

Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 4ης Ιουλίου 2018, έχει ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος: ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗ ΧΑΡΑ
Αντιπρόεδρος: ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Γενική Γραμματέας: ΣΟΥΡΤΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Ταμίας: ΚΟΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Μέλος 1: ΜΗΤΡΑΚΟΥ ΕΡΙΦΥΛΗ
Μέλος 2: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Μέλος 3: ΜΠΗΤΡΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Η σημερινή Εξελεγκτική Επιτροπή, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 4ηςΙουλίου 2018, έχει ως εξής:

Εξελεγκτική Επιτροπή:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΔΡΙΑΝΗ
ΚΟΝΤΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΜΑΡΙΟΣ (ΠΑΡΗΣ)

ΚΟΝΣΟΛΑΚΗ ΧΑΡΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου