Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Ο φίρερ, η… φιρερίνα, τα ζώα και ο αληθινός φασισμός



Συνεχίζεται στη δίκη των νεοναζιστών της ΧΑ το σίριαλ της ανάγνωσης «πακέτων» Ερωτήσεων, Επίκαιρων Ερωτήσεων και ομιλιών των βουλευτών της ΧΑ, με προφανή στόχο να παρουσιαστεί το νεοναζιστικό μόρφωμα σαν νόμιμη και ήρεμη κοινοβουλευτική δύναμη. Επειδή όμως, από τη μέχρι τώρα εξέλιξη της δίκης έγινε φανερό ότι οι δικαστές δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από την ετυμηγορία ότι η ΧΑ είναι μια φασιστική εγκληματική οργάνωση, οι υπερασπιστές των νεοναζιστών χρησιμοποιούν αυτή την τακτικήπροκειμένου να πετύχουν για τους πελάτες τους  το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά τις εγκληματικές τους πράξεις. Με την ευκαιρία, βέβαια, χρησιμοποιούν αυτή την τακτική και για να προκαλέσουν καθυστέρηση της δίκης.

Στις 12 του Οκτώβρη ολοκληρώθηκε η ανάγνωση όλων των εγγράφων που κατέθεσε ο Ηλιόπουλος και στις 15 του Οκτώβρη των εγγράφων που κατέθεσε η σύζυγος του φίρερ Ε. Ζαρούλια. Και οι δύο αυτοί βουλευτές, με σημαίνοντα ρόλο στο εγκληματικό νεοναζιστικό μόρφωμα, ακολούθησαν το δρόμο των προηγούμενων: δεν προσκόμισαν στο δικαστήριο τις δεκάδες ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις τους με σκληρό ρατσιστικό περιεχόμενο.

Η σχετική καθυστέρηση της δίκης δεν ωφελεί σε τίποτα τους νεοναζί. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να δείξουν τον πανικό και την απελπισία τους. Ούτε πετυχαίνουν το στόχο τους, να οικοδομήσουν, δηλαδή, το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Γιατί τα Αναγνωστέα Εγγραφα του κατηγορητήριου είναι φορτωμένα με σκληρές ναζιστικές και ρατσιστικές τοποθετήσεις του φίρερ και των υπόλοιπων στελεχών της ΧΑ. Ιδού ένα παράδειγμα. Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, ο φίρερ είχε πάει στις 9 Δεκέμβρη του 2011 σε Οινόφυτα-Δήλεσι-Αγιο Θωμά και πραγματοποίησε μια θορυβώδη ομιλία σε ταβέρνα. Στη συζήτηση με το ολιγομελές ακροατήριο είπε ανάμεσα στ’ άλλα:«Σκοπός μας είναι να διώξουμε όλους τους λαθρομετανάστες. Σ’ αυτό το θέμα δεν κάνουμε εκπτώσεις. Πώς θα το κάνουμε; Ας γίνουμε εξουσία και θα βρούμε τον τρόπο. Τρόποι υπάρχουν και επίσης υπάρχουν πολλές ερειπωμένες περιοχές της Ελλάδας ακατοίκητες και θα τους μαζέψουμε εκεί με ηλεκτροφόρα σύρματα. Να αδειάσουν τα χωριά, να αδειάσουν οι πόλεις»!

Οπως έχουμε ξαναπεί, μιλώντας με νομικούς όρους, η ΧΑ είναι χρεωμένη με ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών μεταναστών, τις οποίες έκαναν μέλη και στελέχη της. Για τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν δύο μέλη της καταδικάστηκαν σε ισόβια (δικάζονται και στη μεγάλη δίκη της ΧΑ). Φαίνεται, λοιπόν, καθαρά ο σαφής σύνδεσμος ανάμεσα στην εγκληματική ναζιστική ιδεολογία τους (όπως την παρουσιάζει ο φίρερ – και όχι μόνον αυτός) και στη δολοφονική δράση των ταγμάτων εφόδου. Και βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τίποτα (και ιδίως οργανωμένες δολοφονικές επιθέσεις) δε γινόταν χωρίς έγκριση και εντολή του φίρερ.

Για λογαριασμό του Ηλιόπουλου διαβάστηκαν 100 Ερωτήσεις και 11 Επίκαιρες Ερωτήσεις, ανακοινώθηκε ο αριθμός των ομιλιών του στην Ολομέλεια της Βουλής και η «πλούσια και νόμιμη εξωκοινοβουλευτική δραστηριότητά του», ενώ με την ανάγνωση πληθώρας επιθέσεων αντιφασιστών σε μέλη και γραφεία της ΧΑ επιχειρήθηκε να εμφανιστεί το νεοναζιστικό μόρφωμα ως το θύμα! Αδικα κουράζεται ο υπερασπιστής του του Αν. Δημητρακόπουλος. Τα στοιχεία που υπάρχουν σε βάρος του πελάτη του είναι συντριπτικά και καμία εκ των υστέρων φιλοτεχνημένη αγιογραφία του δεν τον σώζει.

Και η σύζυγος του φίρερ Ε. Ζαρούλια αποσιώπησε τις Ερωτήσεις και Επίκαιρες Ερωτήσεις της με ρατσιστικό περιεχόμενο, και μάλιστα ιδιαίτερα σκληρό. Ολοι όμως θυμόμαστε πως ήταν αυτή που μίλησε για «υπανθρώπους». Αυτό έγινε στις 18 Οκτώβρη του 2012, κατά τη διάρκεια της συζήτησης Επίκαιρης Ερώτησης με θέμα: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί παραχώρησης εκλογικού δικαιώματος σε Ελληνες του εξωτερικού». Ανάμεσα στ’ άλλα ρατσιστικά και βαθιά απαξιωτικά για τους μετανάστες, η Ζαρουλια είπε και τα εξής: «Να εξισώνετε τους ομογενείς μετανάστες με τον κάθε λογής υπάνθρωπο που έχει εισβάλει στην πατρίδα μας, με τις κάθε λογής  αρρώστιες που κουβαλάει; Αυτό είναι ένα αίσχος!». Αυτό το ναζιστικό ξέσπασμα της… φιρερίνας είχε προκαλέσει σάλο στη Βουλή. (Με την ευκαιρία, να σημειώσουμε ότι στο παραπεμπτικό βούλευμα 215/2015 αναφέρεται λανθασμένα ως ημερομηνία η 23η Ιούλη του 2012. Η ορθή είναι η 18η Οκτώβρη του 2012).

Το γεγονός, ότι ο συνήγορος υπεράσπισης (και ανιψιός της) Ν. Μιχαλόλιας δεν κατέθεσε για ανάγνωση αυτή την Επίκαιρη Ερώτηση, όχι μόνο δεν προσφέρει καμία βοήθεια στη Ζαρούλια, αλλά αποκαλύπτει και σύνδρομο ενόχου που προσπαθεί να κρύψει την ενοχή του. Η Επίκαιρη Ερώτηση κατατέθηκε από συνηγόρους της πολιτικής αγωγής και αναγνώστηκε. Και βέβαια, έχουμε πληθώρα τοποθετήσεων του Αρχηγού των νεονσζιστών για το τι προτίθεται να κάνει τους μετανάστες η ΧΑ.

Η Ζαρούλια, που παρασκηνιακά παίζει δραστήριο ρόλο στο πλάι του Αρχηγού, εκτός από ήρεμη κοινοβουλευτική γυναίκα, προσπαθεί να εμφανιστεί και ως φιλόζωη, που ανέπτυξε έντονη κοινοβουλευτική δραστηριότητα για την υπεράσπιση των ζώων. Πράγματι, έχει καταθέσει πολλές Ερωτήσεις με τέτοιο περιεχόμενο, πράγμα που δεν είδαμε στην «κοινοβουλευτική δραστηριότητα» των νεοναζιστών βουλευτών που προηγήθηκαν (Αρβανίτη, Καιάδα, Γρέγου και Ηλιόπουλου). Για λόγους που δεν γνωρίζουμε, ο υπερασπιστής της Ζαρούλια επέλεξε να καταθέσει μόνο δύο απ’ αυτές τις Ερωτήσεις.

Φιλοζωικές (και όχι μόνο) οργανώσεις έχουν απαντήσει στο παρελθόν σ’ αυτή τη σπέκουλα της Ζαρούλια. Την αντιπαρέβαλαν, μάλιστα με τη γενική κοινοβουλευτική δραστηριότητα των νεοναζιστών, για την οποία εισέπρατταν συγχαρητήρια από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας, με έγγραφο υπογεγραμμένο από τον περιβόητο Παπαδόδημα. Πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι οι ιδεολογικοί πρόγονοι της ΧΑ, οι γερμανοί εθνικοσοσιαλιστές, την ώρα που ξεχείλιζαν από μισανθρωπισμό, έκαναν επίδειξη φιλοζωισμού (όχι μόνο στα λόγια, αλλά και με νόμους και διατάγματα). Ο ίδιος ο Χίτλερ φωτογραφιζόταν συχνά με το σκύλο του.

Ο υπαρκτός ή απλά επιδεικτικός φιλοζωισμός της Ζαρούλια, λοιπόν, δε μειώνει στο ελάχιστο την επικινδυνότητά της ως εθνικοσοσιαλίστριας,δραστήριου στελέχους της ΧΑ και «συναγωνίστριας» του φίρερ. Ηταν η Ζαρούλια που σε εκδήλωση της Τοπικής των νεοναζιστών στη Νίκαια δήλωνε: «Οχι σαν αγωνιστής, αλλά ως αγωνίστρια της Χρυσής Αυγής,πάνω από 20 χρόνια, χαιρετίζω την συγκέντρωση, στην κάποτε κόκκινη Νίκαια, που σήμερα είναι Χρυσαυγίτικη, την συγκέντρωση των γενναίων παιδιών της περιοχής ενάντια στην εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση… Εμείς οι γυναίκες της Χρυσής Αυγής στεκόμαστε ισάξιες  δίπλα στα παλληκάρια  με τις μαύρες μπλούζες» (η εμφαση δική μας).

Αυτή η τοποθέτηση της Ζαρούλια, η οποία δεν εκθειάζει μόνο το τάγμα εφόδου της Νίκαιας, αλλά θεωρεί τον εαυτό της ισάξιο συναγωνιστή των ταγμάτων εφόδου, υπάρχει στο έγγραφο 48 του παραρτήματος 11.3 του Αναγνωστέου Εγγράφου 327, που περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό αρχείο του Ν. Μιχαλολιάκου.

Στη ρυπαροφυλλάδα των νεοναζιστών, στις 10 Οκτώβρη του 2018, στη μόνιμη στήλη με τίτλο «ΠΥΞΙΔΑ ΙΔΕΩΝ» δημοσιεύτηκε άρθρο με τίτλο: «Ο Εθνικιστικός λόγος θα επαναφέρει τον λαό στην αγκαλιά του έθνους». Σ’ αυτό διαβάζουμε: «Μετά από τρεις δεκαετίας ιδεολογικοπολιτικής πάλης κατορθώσαμε -δίχως δισταγμό και με με τεράστιο πολιτικό κόστος- να ξεκαθαρίσουμε να στερεώσουμε και να εγκαθιδρύσουμε με σαφήνεια και ωμότητα εκείνες τις πολιτικές έννοιες που απαιτούνται ώστε εμείς οι Ελληνες να συγκροτήσουμε συμπαγή Λαϊκή Εθνικιστική πολιτική, Πολιτική Εθνικής Αναγέννησης και Ανεξαρτησίας, Κοινωνικής Δικαιοσύνης και Ανασυγκρότησης».

Πιο σαφή ομολογία για την εθνικοσοσιαλιστική συνέχεια της ΧΑ δε θα μπορούσαμε να βρούμε. Επί τρεις δεκαετίες διεξάγουμε την ίδια πάλη, λέει ο φίρερ (αν δε γράφει ο ίδιος αυτή την ιδεολογική στήλη, είναι αυτός που δίνει την κατεύθυνση. Αλλωστε, τίποτα δε δημοσιεύεται στη ρυπαροφυλλάδα χωρίς την έγκρισή του). Η ιδεολογία της ΧΑ ήταν και είναι οΕθνικοσοσιαλισμός. Αυτό διακηρύσσουν με περηφάνεια ο φίρερ και οι επιτελείς του. Καταρρέουν έτσι οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί του φίρερ, που τους επιστράτευσε στους ανακριτές όταν βρέθηκε κατηγορούμενος, ότι σήμερα δεν αποδέχεται τις εθνικοσοσιαλιστικές ιδέες, που διατυπώθηκαν πριν 35 χρόνια!

Στην ίδια ρυπαροφυλλάδα, στις 3 Οκτώβρη, άρθρο του φίρερ στην τελευταία σελίδα με τίτλο: «Λογοκρισία, “Φασίστες“ και Χρυσή Αυγή», στέφεται από βινιέτα με λόγια του γάλλου νεοφασίστα Maurice Bardeche, που ξεκινούν με τη φράση: «Θα εμφανιστούν ψευδείς φασισμοί. Επειδή η δημοκρατία εξαντλείται». Ο φίρερ ανησυχεί από τις διάφορες φασιστικές ομάδες που ξεπετάγονται σαν μανιτάρια. Ανησυχεί μήπως χάσει την αποκλειστικότητα (ειδικά αν ο ίδιος και τα πρωτοπαλίκαρά του βρεθούν στη φυλακή). Και διακηρύσσει –χρησιμοποιώντας τον Bardeche- ότι ο γνήσιος ναζιφασισμός υπάρχει μόνο στη ΧΑ και στη δική του… εμπνευσμένη καθοδήγηση.

Πηγή: Κόντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου