Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Η Επαναστατική Κίνηση Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας ξεκίνησε τη συλλογή υπογραφών για το Δημοτικό Στέκι Νεολαίας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 25/10/2018
Ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών για το Δημοτικό Στέκι Νεολαίας – Υπογράψτε διαδικτυακά στην ειδική πλατφόρμα



Ξεκίνησαν οι εξορμήσεις της Επαναστατικής Κίνησης Ν.Φ - Ν.Χ για συλλογή υπογραφών στο πλαίσιο της εκστρατείας διεκδίκησης ενός Δημοτικού Στεκιού Νεολαίας στη Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα,  ενός χώρου που θα διαθέτει την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή για να στεγάζει δωρεάν ψυχαγωγικές, πολιτιστικές και άλλες συλλογικές δραστηριότητες ή εκδηλώσεις, που ελεύθερα θα επιλέγουν οι ίδιοι οι νέοι.
Η αρχή έγινε την περασμένη Τρίτη, 23/10, από την είσοδο του 2ου Γενικού Λυκείου Ν.Φ, στην οδό Τρωάδος. Οι μαθητές έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον για την  εκστρατεία, η οποία φαίνεται πως θα γίνει και δική τους υπόθεση.

Μπορείτε κι εσείς να υπογράψετε υπέρ του Δημοτικού Στεκιού Νεολαίας με τους ακόλουθους τρόπους:
α) συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα υπογραφών που θα σας προσκομιστεί κατά τις τακτικές εξορμήσεις των μελών μας, στις πλατείες, τους πεζόδρομους και έξω από τα σχολεία του Δήμου, σε ημέρες και ώρες που ανακοινώνονται στην ειδική ομώνυμη σελίδα της Κίνησης στο facebook.
β) στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας, αν είστε δημότης ή κάτοικος Ν. Φιλαδέλφειας, με e-mail και με την ένδειξη «Για την Εκστρατεία συλλογής υπογραφών για το Δημοτικό Στέκι Νεολαίας», στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Κίνησής μας, epanastatikikinisifx@gmail.com, γράφοντας «είμαι δημότης Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας» αν είστε δημότης ή αναγράφοντας τη διεύθυνση κατοικίας σας αν είστε απλώς κάτοικος του Δήμου,
γ) στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα διαδικτυακής συλλογής υπογραφών που είναι πλέον διαθέσιμη και θα την βρείτε στο ακόλουθο
link 
https://epkinisifx.wufoo.com/forms/qrk9zfv1c6nnxp/?fbclid=IwAR1zvwEGhOU-FnzBrEnLEBWI4IoPjoi5ewza4jrp5EcT7WxRwDaQb_J50UY

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
ΣΥΛΛΕΞΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ!
ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Ν.Φ – Ν.Χ
Τηλ: 211-4128998, 6907337235, διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: epanastatikikinisifx@gmail.com
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK

10 σχόλια:

  1. Γιατί δεν λέτε την αλήθεια πως ενεργείτε σε συμφωνία με τον αΒ;
    Πείτε στον κόσμο παγαπόντηδες του "μαρξισμού" πως ο δούλος παραιτήθηκε μετά από παζάρι και στις επόμενες εκλογές θα είστε ξανά στο ψηφοδέλτιό του επειδή θα ικανοποιήσει το αίτημα της νεολαίας για στέκι και θα αλλάξει την στάση του για το γήπεδο της ΑΕΚ.
    Τώρα απλά βγήκατε στην γειτονιά από την αδράνεια την αφάνεια και την αφωνία για να παγιδέψετε αφελείς αριστερούς ψηφοφόρους και να τους πάτε πεσκέσι στον αβ και στον συριζα της καρδιάς σας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ανώνυμε, εμείς επώνυμα σου λέμε ότι αυτά που γράφεις είναι αποκυήματα φαντασίας. Αν θελήσεις να γίνεις επώνυμος επικοινώνησε μαζί μας για να σου λύσουμε από κοντά υπομονετικά τις όποιες καλόπιστες απορίες και αμφιβολίες έχεις για την αξιοπιστία της Κίνησής μας. Σε ευχαριστούμε πολύ.
      Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ

      Διαγραφή
    2. Τα "αποκυήματα φαντασίας" δεν είναι διάψευση γιατί μπορεί "συμπτωματικά" οι εξελίξεις να ξεπεράσουν την φαντασία. Πριν μερικούς μήνες άλλα λέγατε για τον αβ και πόσο επιζήμιο για την κοινωνία θαταν να παραιτηθεί ο δούλος. Παραιτήθηκε όμως χωρίς να εξηγήσετε τι άλλαξε. Εξηγήστε το τώρα δημοσίως και αφήστε κατά μέρος τις προσκλήσεις για προσωπικές συζητήσεις μακριά από την κρίση των δημοτών. Δηλώστε ρητά αν αποκλείετε το ενδεχόμενο συνεργσίας σας με τον αβ και αν ισχύουν ακόμα όσα του αποδώσατε με την παραίτηση δούλου. Για να μπορείτε να κριθείτε μετά τις εκλογές.
      Δημοσίως δηλώστε τα

      Διαγραφή
    3. Πριν σου απαντήσουν οι της Επαναστατικής Κίνησης, το έχουν δηλώσει απερίφραστα σε σχόλιο στην «Α» του Δ.Σ. σε σχετική ερώτηση άλλου σχολιαστή.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ φίλε, συνεχίζεις να παραθέτεις σενάρια φαντασίας, ελπίζουμε όχι με κακή πρόθεση. Πότε και που είπαμε αυτά που αναφέρεις; Μπορείς να μας θυμίσεις; Η παραίτηση του σ. Δούλου το 2016 συνοδεύτηκε από ένα αναλυτικό δημόσιο κείμενο στο οποίο εξηγούνται όλα όσα γράφεις ότι δεν αναφέραμε. Από την πλευρά μας δεν υπάρχει καμία βάση και περίπτωση συνεργασίας με παράταξη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζουμε να είσαι ικανοποιημένος με την απάντησή μας. Οι προσκλήσεις για καλόπιστες πολιτικές συζητήσεις ισχύουν και προς εσένα και προς όσους άλλους ενδιαφέρονται για τις θέσεις μας. Όπως και οι προσκλήσεις στις εκδηλώσεις που έχουμε αρχίσει να διοργανώνουμε ή όπου αλλού διεξάγεται διάλογος. Ευχαριστούμε ΠΟΛΎ.
      Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ

      Διαγραφή
    5. Φίλε ανώνυμε δεν έχουμε αναφέρει τίποτα τέτοιο στην ιστποσελίδα που αναφέρεις. Ας το επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά για να ξαναγίνει σαφές: για την Επαναστατική Κίνηση δεν υπάρχει καμία βάση και περίπτωση συνεργασίας με παράταξη που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευχαριστούμε

      Διαγραφή
    6. Αγαπητοί σφοι της Επαναστατικής Κίνησης δύο τινά συμβαίνουν.
      Ή δεν καταλάβατε τι έγραψα ή δεν θυμάστε τι απαντήσατε στην «Α» του ΔΣ σε σχετική ερώτηση σχολιαστή.
      Σας παραθέτω αρχικά το link
      http://www.e-alitheia.gr/pub/29351/epanastatikh-kinhsh-o-neos-dhmotikos-syndyasmos-me-ton-oresth-doulo
      Και με κόπυ πάστε (για να θυμηθώ και τον "σφο" Πολάκη) την ερώτηση και τη δική σας απάντηση.

      Πολίτης (20/09/2018 11:35)
      @ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Αν κατεβείτε αυτόνομα και καταφέρετε να εκλέξετε έναν ή περισσότερους δημοτικούς συμβούλους, είστε σε θέση να δεσμευτείτε δημόσια από τώρα ότι δεν θα συνεργαστείτε μετεκλογικά με τους πρώην συντρόφους σας του ΣΥΡΙΖΑ;

      Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ (20/09/2018 20:04)
      Αγαπητέ Πολίτη φυσικά και δεν θα συνεργαστούμε μαζί τους ( με τους "πρώην συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ" όπως τους λες) και αυτό θέλουμε να γίνει ξεκάθαρο. Άλλωστε αυτό το κάναμε ήδη πράξη με την εδώ και καιρό αποχώρησή μας από τη Δύναμη Πολιτών.
      Ευχαριστούμε για τον διάλογο

      Διαγραφή
  2. Οι λαλίστατοι στο σάϊτ του Σεϊτανίδη σφοι της Επαναστατικής Κίνησης, που εκεί δεν αφήνουν ούτε κόμμα και τελεία να μείνουν ασχολίαστα, εδώ έχουν πάθει αφωνία με όσα λέει ο Ανώνυμος30 Οκτωβρίου 2018 - 9:03 π.μ.
    Δεν υιοθετώ ούτε απορρίπτω το σενάριο του Ανώνυμος30 Οκτωβρίου 2018 - 9:03 π.μ.
    Μια στοιχειώδη απάντηση από την Κίνηση περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαψεύδεται η πραγματικότητα που θα επιβεβαιωθεί από την ζωή!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ σύντροφε Ανώνυμε, είμαστε λαλίστατοι σε σάιτ που ανήκουν σε ιδεολογικούς αντιπάλους γιατί εκεί δεχόμαστε - αναμενόμενα - από τους διάφορους (ανώνυμους πάντα) σχολιαστές πολλές επιθέσεις. Στα αποκυήματα φαντασίας του άλλου, σεβαστού ανώνυμου σχολιαστή, αναφερθήκαμε πιο πάνω. Αν δεν σε ικανοποιεί η απάντησή μας, να τα πούμε από κοντά. Επικοινώνησε μέσω της ομώνυμης σελίδας μας στο «fb». Επίσης οι δημόσιες εξορμήσεις μας για ενημέρωση ανακοινώνονται εκεί, μπορούμε να τα πούμε εκεί.
      Σε ευχαριστούμε πολύ.

      Διαγραφή