Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις της Λοκαντιέρας από το Δρώμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις της Λοκαντιέρας από το Δρώμενο»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 2 παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας  ΔΡΩΜΕΝΟ by Lud Project στο  Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ) το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η Θεατρική ομάδα παρουσίασε τη Θεατρική Παράσταση «Λοκαντιέρα» (βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Κάρλο Γκολντόνι).  Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με έντονο ενδιαφέρον το θέαμα που προσέφερε η θεατρική ομάδα και την πρώτη αλλά ιδιαίτερα και την δεύτερη μέρα που παρόλο την μεταφορά της παράστασης στον εσωτερικό χώρο λόγω βροχής οι θεατές ήταν παρών για να επικροτήσου την προσπάθεια της ομάδας.
Οι Θεατές είδαν το Π.Π.Ι.Ε.Δ να μετατρέπεται σε μια λοκάντα και μέσα από την «κλειδαρότρυπα» παρακολούθησαν τον έρωτα του Ιππότη γα την Μιραντολίνα και τις παράλληλες ιστορίες μέσα σ’ αυτήν.


Θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας κ. Άρη Βασιλόπουλο, την Κα. Ευτυχία Παπαλουκά Αντιδήμαρχο Παιδείας & Πολιτισμού και την Κα. Χωρέμη Ειρήνη Αντιπρόεδρο του ΠΠΙΕΔ για την παραχώρηση του ΠΠΙΕΔ ως χώρο προβών και παράστασης και την ενταξή μας στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού Δήμου ΝΦ - ΝΧ.  Στην ΟΑΣΗ Φυσιολατρικό Πολιτιστικό Σύλλογο για την υποστήριξη. Στους χορηγούς Σκλαβενίτης και Άλφα Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών. Στους συνεργάτες μας Σταύρο Γκόγκο, Κωνσταντίνα Ευθυμίου και Γιώργο Δρογγίτη. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  εκατοντάδες θεατές για την συμπαράστασή τους και το θερμό τους χειροκρότημα που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!  


Καλό Καλοκαίρι!


Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στις παρακάτω διευθύνσεις στο φέισμπουκ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου