Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Δήμος Ν.Φ.-Ν.Χ.: Άλλη μία αισχρή και μεθοδευμένη «διαρροή» εναντίον του Δήμου μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Με ταχύτητα φωτός, τα γνωστά παπαγαλάκια της αθλητικής ενημέρωσης (αυτούς που απλώς αναπαράγουν nonpapers των εργοδοτών τους) κυκλοφόρησαν την είδηση ότι «ο Βασιλόπουλος έχει παρκάρει τα απορριμματοφόρα στο γκαράζ του Δήμου για να παρεμποδίσει την αυριανή κατεδάφιση». Χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς καμία πηγή, χωρίς καμία ένδειξη γι’ αυτό, απλώς και μόνο επειδή αυτό σκέφτηκαν κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι προκειμένου να φανατίσουν έναν φίλαθλο κόσμο. Φυσικά και δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από αυτούς που η άποψή τους και το τι δημοσιεύουν καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από το ποιος τους χρηματοδοτεί ή τους δίνει διαφήμιση.

Σε μία πολιτεία που θέλει να λέγεται ευνομούμενη θα αντιμετώπιζαν ήδη τις συνέπειες του νόμου αυτοί που χρόνια τώρα εκτοξεύουν απειλές, στοχοποιούν ανθρώπους και καλύπτουν επεισόδια βίας. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση, κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί και επιδίδονται σε οποιαδήποτε συκοφαντική «είδηση», μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν «κλίμα».


Προς ενημέρωση και απογοήτευσή τους λοιπόν, ενημερώνουμε τα εξής: ο χώρος του αμαξοστασίου είναι άδειος και μπορούν να προχωρήσουν στο προσχεδιασμένο έγκλημά τους όποτε αυτοί κρίνουν. Είτε αύριο, είτε μεθαύριο. Να γνωρίζουν όμως ότι αυτό το έγκλημα δεν πρόκειται ποτέ να το συγχωρήσουν οι κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι και μνήμη έχουν και άποψη για ό, τι συμβαίνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου